Herplaatsing Bemiddeling

chicu_doriHelaas komt het heel af en toe in de beste families voor dat een papegaai of parkiet of andere vogel om bepaalde redenen echt niet langer bij iemand kan blijven.

 

Het is absoluut niet bedoeling hier een vogelmarktplaats van te maken. Berichten die we niet vertrouwen, worden dan ook direct verwijderd.

Plaatsen kunt u nu zelf doen en via de link op onze website kan men dan al snel uw oproep lezen. We adviseren om er minimaal een foto bij te plaatsen en een duidelijke uitleg te geven waarom uw vogel niet langer kan blijven.

Betreft het een vogel die ooit aantoonbaar bij ons vandaan is gekomen en wij gaan akkoord met de plaatsing van uw oproep, dan zullen we dit er nog extra bij vermelden.

Voor alle andere hier aangeboden vogels geld dat deze dus niet afkomstig zijn uit onze kweek (babyvogels.nl).
We aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor deze berichten een overeenkomst voor overname geschied uitsluitend tussen aanbieder en koper/nieuwe verzorger.

Hieronder vindt u dus alleen actuele berichten m.b.t. vogels die een andere verzorger zoeken en/of kunt u zelf een verzoekje plaatsen. Geef duidelijk aan waar het om gaat en zorg dat een reëel beeld van de vogel ontstaat.

 

Lees de verzoeken in de commentaren hieronder:

Ruimte voor vragen en reacties: (24 comments so far)

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


 1. willeke van bruggen

  Deze week is mijn parkietje van 17 jaar overleden.Coco zijn vriendje mist hem heel erg en wil graag een nieuw leefmaatje.
  Ik zoek een parkiet met liefs natuurlijke kleuren (groen,blauw) die houdt van rondvliegen .De kooi staat de hele dag open en wordt eigenlijk alleen gebruikt om in te eten.
  Liefst in buurt van Rotterdam.

  groet,
  Willeke

 2. beste Willeke,

  bedankt voor je bericht,
  wel triest, ik weet wat het is..
  17 jaar is wel een mooie leeftijd.

  Kijk even op onze site babyvogels.nl bij aanbod,
  dan zie je het complete overzicht van alle beschikbare vogels op dit moment. Dagelijks actueel.

  met vr.groet,
  Hans


 3. Thea Gutlich

  Hallo Hans, ik heb een pyrhura perlata perlata die ik zou willen herplaatsen met z.g.a.n.kooi, hij is van 24 april 12
  maar kan niet vinden hoe ik dat moet doen bij jullie groetjes Thea Gulich.


 4. pellegrini xavier

  ik woon net terug alleen en zou heel graag terug een vogel in huis nemen. Moest ik iemand een plezier kunnen doen door hun vogel een nieuw onderkomen te bieden, graag! Momenteel kan de kosten om een nieuwe vogel en toebehoren best missen. Dit hoeft echter niet kostenloos, dus als ik iemand hier een plezier mee kan doen laat het maar even weten. Gr Xavier


  • Gwen

   Beste Xavier, bent u nog op zoek naar een vogel?


 5. Jaell

  Thea Gutich ik zou hem wel willen.


 6. Lenie van Zanten

  Hallo ik wil graag een zonparkiet Dobey willen her plaatsen. de rede is dat hij te veel alleen is ,mijn relatie is beeindigt en ik moet ook nachtdiensten draaien
  dus zit Dobey de hele nacht alleen dat is niet erg ,want dan slaap tie lekker, maar dan kom ik thuis uit de nachtdienst, en dan wil ik ook slapen, maar dat is te lang voor Dobey, die zit dan te lang alleen, ik ga hem zeker missen tis een schatje, maar als ik eerlijk moet zijn is het voor Dobey beter, iemand te zoeken die meer tijd voor hem heeft dat verdient tie gewoon
  groetjes Lenie

 7. Ben op zoek naar een nieuw huis voor Dobey. Omdat Dobey nu alleen zit, hij voelt zich eenzaam. Had meerdere vogels eerst maar ivm verandering van woonsituatie is Dobey nu alleen. Je merkt aan hem dat hij zijn vriendjes mist.
  Hoop dat hij snel een nieuw onderkomen vind zodat hij niet meer zo alleen is. Gr Lenie van Zanten


  • Lilian

   Hallo Lenie,
   Ik zou Dobey wel een goed tehuis kunnen bieden eventueel, ligt er alleen aan wat je er voor vraagt. Ik heb het namelijk niet altijd te breed financieel, maar des te meer liefde te bieden en vrijheid, samen met mijn andere birds (valkparkieten) die regelmatig los mogen. Groetjes Lilian


 8. Christiaan

  Beste Mensen.

  Mijn vrouw en ik hebben een paar maand geleden een muisparkiet gekocht. Deze is inmiddels 20-23 weken oud. Hij heet ‘kiwi’. We hebben hem al een paar dingen geleerd zoals kusjes geven en op de hand komen zitten. Ook kan hij al wat woorden zeggen. Maar kiwi blijft bijten en wil niks van mijn vrouw en andere mensen hier in het gezin weten. Dit vinden wij heel jammer en willen kiwi daarom een nieuw onderkomen geven. Hij is nog jong en kan nog genoeg bijleren.

  Groetjes Christiaan


 9. Avinash Kapoe

  Mijn vader en ik hebben een baby blauwvoorhoofd amazone papegaai gekocht in de hoop dat het een vrouwtje was. Omdat wij al een blauwvoorhoofd amazone papegaai hebben zouden wij de papegaaien koppelen. Helaas is de baby een mannetje, we hebben een test bij Gendika gedaan waaruit blijkt dat het een mannetje is. Hij is nu 3 maanden oud drinkt nog pap is geringd en voorzien van een geslacht certificaat. graag willen wij ddeze baby verkopen en verder gaan zoeken naar een popje.

  We vragen 500 euro voor de baby.

  Gegevens:
  Avinash Kalpoe
  avinashkalpoe@hotmail.com
  0611840592

  bel of mail voor meer info!


 10. Diana

  Ik heb onlangs een meyer papegaai gekocht.Het beestje is nu 4 mndn oud en handtam. in de kooi is hij nog een beetje angstig en stapt niet op de hand, buiten de kooi zit hij graag op de schouder en in de nek. Hij is geringd
  Onze kat ziet de vogel als een lekkernij en daarom is de vogel er niet zoveel uit.
  Ik vraag 225,00 voor de vogel. eventueel met strong kooi twv 250 voor 125 inclusief speeltjes
  Op te halen in ijmuiden

  06 29389239
  diaantjuhh@live.nl

  bel of mail


 11. Laura vd Made

  Beste vogelliefhebbers,
  Wij hebben een parkietje dat heel eenzaam is sinds het overlijden van twee van haar vriendjes. Door het verdriet van mijn jongste zoon bij het afscheid nemen van elk vogeltje heb ik besloten om geen nieuwe vogeltjes meer in huis te halen.
  Daarom ben ik nu op zoek naar iemand die haar een fijn nieuw thuis, met vriendjes, wil geven.

  Wij wonen in de buurt van Leiden.

  Groet Laura


 12. Gwen

  Beste vogelliefhebbers, wij hebben een bonte boer die er lief en tam is. Alleen in mijn jongste zoon doodsbang voor hem. Geen idee waarom, maar het zorgt ervoor dat onze lieverd niet vaak uit de kooi kan. Ik vind het zo zielig. Ik ben op zoek naar een echte liefhebber, die hem graag wil overnemen.


 13. Willeke

  Hallo,

  In de december 2014 hebben wij een grijze roodstaart babyvogel bij Hans en Grace opgehaald.
  Zij is alles wat Hans en Grace beloofd hebben van de babyvogels die ze afleveren, maximale aan tamheid, dat hebben we ook volgehouden.
  Wij hebben de voorkeur gegeven om haar zo min mogelijk in de kooi te laten, alleen als we weggaan of gaan slapen moet ze in der kooi.

  Wij hebben vrij onverwachts de mogelijkheid gekregen om te emigreren, dat betekent dat we beide moeten werken hele dagen.
  En om die reden zoeken wij een ander plekje voor ons Meissie, dit is niet wat wij voor ogen haden.
  Wij zoeken dan ook een huis waar ze der vrijheid kan behouden en zo veel en vaak mogelijk los kan.

  Als u meer informatie wil over ons Meissie, chroom en mail ons.

  Groetjes,

  Willeke en Bert

 14. Ik ben valkparkieten kweekster maar vang ook vogels op indien dit nodig is.
  Ze krijgen bij mij de juiste verzorging en voeding.

  Mijn kennis ligt bij de parkieten en papegaaien.

  Wil je meer weten neem gerust een kijkje op me website.
  http://hobbyvogelsenjoy.jouwweb.nl/


 15. Elles Creemers

  Hallo,
  Ik ben voor mijn agapornis Personata Nigrigenis Iggy op zoek naar een vriendje, deze is helaas een aantal weken geleden overleden. Iggy is bijna 12 jaar en ik zou dan ook graag een vriendje op leeftijd willen. Ze mogen de hele dag uit de kooi, we hebben een grote boom in de kamer staan met voer en speeltjes, omgeving Limburg
  Groet, Elles


 16. patrick

  hallo, wij hebben sinds augustus 2016 een zonparkiet afkomstig uit de kweek van babyvogels.nl
  We weten het geslacht niet, maar het is een zeer lief, tam, sociaal en druk vogeltje
  Sinds ik ander werk heb en daardoor bijna dagelijks van 07:15 tot 19:00 van huis ben
  en mijn dochter met wie ik de hobby deel erg druk is met haar school
  krijgt het vogeltje niet de aandacht dat hij/zij verdient/nodig heeft
  We merken dat hij/zij zich al een beetje begint te vervelen.
  Om erger te voorkomen zijn wij op zoek naar een nieuw baasje.

  Graag kom ik in contact met een geinteresseerde via deze weg

  vr gr

  Patrick


 17. Chantalle

  Beste, hoe kan ik zien of de herplaats berichten recent zijn? Graag zouden wij een kaketoe, grijze roodstaart of een amazones
  herplaatsen.

  • VLC Support
   VLC Support

   bedankt voor uw bericht.
   Het beste kan men zelf even een datum in het bericht plaatsen.

   we proberen oude berichten te verwijderen, maar dat lukt niet altijd, omdat men vaak niet laat weten of de betreffende vogel reeds verhuisd is. ,mvg Jaap


 18. Femke

  Beste lezer/geinteresseerde

  Ik heb een lieve, tamme, maar ook eigenwijze pyrrhura (parelparkiet, zoals de foto boven op pagina) die ik niet meer aankan wat verzorging betreft vanwege een spierziekte. Hiervoor zoek ik dus een liefdevol tehuis.
  Ze is 2 jaar en volgens mij is ze een vrouwtje.
  Haar kooi 1 jaar oud, is eventueel voor 40 euro erbij te krijgen.

  groetjes Femke

  Femke Tillmans
  Boxmeer
  co.ukkie@gmail.com


 19. Saliha

  Beste, ik zoek een lief baasje voor mijn 2 grasparkieten genaamd Chico en Coco. Ik woon in Rotterdam. Ik kan ze niet de aandacht geven die zei verdienen. Vanwege werk en ons pasgeboren baby. Ik zoek iemand die ze een goed huisje kan geven. Coco is blauw en Chico is groen. U krijgt hun hok mee, speeltjes, voer en bodembedekking


 20. Dorien Busstra

  Wegens gezondheidsproblemen met mijn hart zit ik in dubio over mijn twee papegaaien. Een bonte boertje en blauw gele ara. Ze zijn nu nog jong plus minus drie jaar en erg lief. Ik vraag geen geld voor hun maar een goed huisje. Het moet goed voelen voor beide partijen en zeker voor de vogels dus ze gaan niet met de eerste en beste mee. Voor meer info 0620440893..mocht ik niet bereikbaar zijn App mij even. Warme groet dorien


 21. Dorien Busstra

  Aangezien de beslissing om een ander huisje te zoeken voor onze papegaaien mij en de kinderen erg aangrijpt zoeken win het liefst een huisje niet te ver van assen. Max een uur van ons vandaan zodat we ze eventueel nog eens kunnen zien op afspraak.

s2Member®