VLC LEDEN AFDELING
Nadat u bent ingelogd navigeert u naar elk onderdeel

advertentie
vlc-watermerk-videoPapegaai & Parkiet Houden als Huisdier

Het Vogel Leer Centrum is de plaats waar je online alles te weten komt dat te maken heeft met het houden van een kromsnavel als huisdier.

Onderaan deze pagina kunt u zich REGISTREREN als lid van het Vogel Leer Centrum of kunt u inloggen,
wanneer u al lid bent.

KLIK HIER OM IN TE LOGGEN

 

papegaai_kopenJe hebt niet voldoende rechten om toegang tot deze inhoud te krijgen?
Upgrade je lidmaatschap om toegang te krijgen.

Heeft u een vogel gereserveerd, maar geen toegang tot het VIP gedeelte?
Neem dan even contact op met de helpdesk om uw account te laten activeren: helpdesk@birdsuper.com

Heeft u GEEN vogel gereserveerd, maar wilt u toch toegang tot het VIP leden gedeelte?
Upgrade dan uw account via deze link.

 

 

Wordt lid en krijg direct toegang tot een schat aan informatie afkomstig uit jarenlange ervaring
met het houden van deze dieren als huisdier.

Het Vogel Leer Centrum is de kennis bank achter tammevogels.nl.
Wie bij ons een vogel reserveert, krijgt GRATIS een levenslang geldig VIP Lidmaatschap!

Je kunt je nog GRATIS aanmelden tot 1 juli 2016 als lid van het Vogel Leer Centrum en gebruik maken van de vele voordelen
naast de schat aan informatie over verschillende papegaaien en parkieten soorten waar je dan toegang toe krijgt. Daarna kost het lidmaatschap voor nieuwe leden slechts €12,50 per maand, waarmee u een bijdrage in de kosten voor deze website en ons werk levert. Ook is het dan mogelijk een lidmaatschap voor het leven aan te gaan voor slechts € 97,- waarmee u dus levenslang zonder verdere kosten lid blijft.

Zowel voor papegaai als parkiet vindt u alle mogelijke nuttige informatie die zich steeds ontwikkeld en uitbreid.

papegaaiOnder andere delen we hier onze ervaringen met de verschillende papegaai soorten waar we mee kweken, nadat ze met de hand zijn opgevoed. Per papegaai soort zie je dus wat je ongeveer te wachten staat als je specifiek die vogel in huis wilt houden als huisdier. We nodigen iedereen van harte uit om te reageren, zo maken we met z'n allen een betere wereld voor de papegaai en parkiet.

We maken nadrukkelijk onderscheid tussen een volière papegaai en papegaaien of parkieten die als huisdier worden gehouden. Bij deze laatste manier van het houden van papegaaien en parkieten is specifieke kennis noodzakelijk omtrent de omgang met deze van oorsprong nog steeds wilde dieren. Vaak vindt je wel hele verhalen over de herkomst en kweek van bepaalde soorten papegaaien inclusief de Latijnse benamingen, maar wat je toch vooral wilt weten is hoe een soort papegaai of parkiet zich gedraagt als tamme vogel, wanneer je deze bijvoorbeeld met kleine kinderen erbij in huis houdt.

Vandaag de dag zijn er talloze websites over de papegaai in het algemeen, maar nergens vindt je duidelijk uit de praktijk genomen betrouwbare hulp bij het omgaan met je papegaai als huisgenoot. Via tammevogels.nl en onze Papegaai Trainings Site birdbox.nl kun je zelf bepalen welke informatie voor jou van belang is. Het sluit dan precies aan bij de fase waarin jij bent met je papegaai of parkiet. We richten ons niet alleen op de papegaai, maar zeker ook op de grote parkieten en middelgrote vogels zoals de Pyrrhura waarin we ook gespecialiseerd zijn.

 

papegaaiBelangrijk voor u als bezoeker van onze site is te weten dat alle informatie die u bij ons tegen komt niet zomaar uit de duim gezogen is. Ik vermeldt dat omdat 'slimme' internet freaks tegenwoordig gewoonweg kijken waar veel naar gezocht wordt in google en daar domweg een website omheen bouwen met gekopieerde en gespinde ( kunstmatig veranderde) tekst. Zo slaagt men er in bijvoorbeeld met het woord papegaai in de top 5 van zoekresultaten in google.nl te komen.

U of ik als nietsvermoedende serieus in papegaaien geïnteresseerde internet gebruiker denkt dan snel de gewenste informatie te hebben gevonden, maar je komt slechts terecht op een kunstmatig en krampachtig gefabriceerde al of niet goed ogende website. Dit soort sites hebben maar 1 doel: geld genereren. Op zich niet erg, als je dan maar waardevolle informatie krijgt aangeboden.

Precies waaraan het dus ontbreekt, omdat dit soort kennis nu eenmaal alleen opgedaan kan worden door iemand die minstens een jaar of 5 gedurende 24/7 samenwoont met een papegaai of parkiet of meerdere vogels tegelijk en deze op een succesvolle wijze als gelukkige huisdieren weet te houden. Daar kan iedereen wat van leren! Wij doen van het VLC ( ons team)  dus niet ons best om alleen maar hoog te scoren in zoekresultaten, maar juist wel om met u te delen wat wij dagelijks in de praktijk samen met onze papegaaien meemaken. Door het in de loop der jaren opgebouwde grote internationale netwerk van mede papegaaien deskundigen hopen wij zo een bijdrage te mogen leveren aan een gelukkig leven voor elke kromsnavel die als huisdier wordt gehouden, samen met hun verzorgers.

Volg ons ook via de sociale netwerken zoals twitter, facebook, pinterest, instagram en youtube.

Share This Page

 

Ben je eenmaal aangemeld als lid dan kun je meteen ook gebruik maken van flinke kortingen op onze educatieve papegaai producten zoals de Birdbox Papegaai School.

In het besloten Leden Gedeelte is het o.a. ook mogelijk om je eigen reactie of vraag te plaatsen bij elk onderwerp.

 

 

large-registernow

of Klik HIER om In te Loggen

error: Content is protected !!