UPDATE 1 april 2020 (geen grap)

Gevaar voor dieren?

Ondanks dat er steeds meer bekend wordt over het corona virus is nog niet met 100% zekerheid vastgesteld of het China Virus ook dieren ziek kan maken. Volgens het landelijk Informatiecentrum voor gezelschapsdieren (LICG) is dit zeer onwaarschijnlijk. “Er zijn veel verschillende soorten coronavirussen, die bij verschillende dieren kunnen voorkomen. Er is op dit moment echter geen bewijs dat ook het nieuwe coronavirus, dat de ziekte COVID-19 schijnt te kunnen veroorzaken, dieren kan infecteren en ziek maken”, schrijft de organisatie op hun website. Hieruit blijkt dus dat de bewering dat het virus van vleermuizen op de mens zou zijn overgesprongen even onwaarschijnlijk is. Wat ons betreft dan ook een groot onzinverhaal.
Persoonlijk ben ik van mening dat we in deze tijd als burgers er helaas niet zomaar van kunnen uitgaan dat door de overheid en haar instanties gegeven informatie ook correct is. Onderzoek daarom zelf wat dit virus teweeg kan brengen. Niet 1 keer, maar regelmatig, omdat voortschrijdend inzicht hier zeker van toepassing is. Met het internet tot uw beschikking, ligt in principe de meeste belangrijke informatie omtrent in dit geval het coronavirus voor het grijpen. Bestudeer in elk geval niet slechts de mainstream media kanalen, maar zoek verder.

Dat gezegd hebbende ook even aandacht voor de opvatting dat het virus niet zou bestaan of veel minder erg is dan de media ons wil doen geloven, hieromtrent adviseer ik u het volgende in overweging te nemen:
Stel dat de hele door de media gecreëerde corona hype er voor zorgt dat iedereen met de volle aandacht naar dit virus aan het staren is. Of liever gezegd, bevangen is door de angst voor wat de media u verteld over dat virus. Maar dat deze massale publieke aandacht voor het china virus, daar komt het immers vandaan volgens de berichtgeving, ertoe leid dat niemand in de gaten heeft dat er op de achtergrond iets heel anders plaatsvind. Stel dat hetgeen wat op de achtergrond plaatsvind nou eens nog gevaarlijker is dan het virus. Stel ook dat zowel de overheid als de mainstream media dit niet weet of niet wil dat u dat weet.
Wat is dan erger: het virus is nep en bestaat niet of het virus is echt en wel of niet zo gevaarlijk als men beweert?
Stel dat bepaalde mensen er belang bij zouden hebben dat er iets in de wereld wordt geïntroduceerd waarvan de bevolking niet op de hoogte mag zijn, omdat het grote risico’s met zich meebrengt die 80% nooit zou accepteren als ze er WEL van op de hoogte waren.
Stel ook dat hetgeen op de achtergrond dezelfde en veel ergere symptomen veroorzaakt dan het china virus en daarmee nog veel gevaarlijker blijkt te zijn.

Ik zou niet willen dat u deze veronderstellingen van mij aanneemt als de realiteit, zelfs niet als ik gelijk zou hebben. Veel beter is het als u zelf onderzoek doet naar de mogelijkheid of deze stellingen met de werkelijkheid overeen zouden kunnen komen.
Wat ik u alvast kan garanderen is dat mijn onderzoek van de afgelopen ruim 4 maanden tot verbijsterende conclusies heeft geleid. Dan te bedenken dat het onderzoek nog niet eens is afgerond. Hou onze website in de gaten, want ik kom hier uitvoerig op terug binnenkort.

Ben je zelf besmet met het coronavirus wees dan voorzichtig in het knuffelen met je huisdier(en) en neem het zekere voor het onzekere. Geen handen geven, betekend ook geen pootje geven.

Varkens en Koeien even mijden
En hoe zit het dan met landbouwdieren? Als je besmet bent met het coronavirus, dan kun je je koeien, varkens of paarden beter even mijden, aldus de Wageningen Bioveterinary Research (WBVR). Zij houden zich bezig met de gezondheid van dieren en de bestrijding van dierziekten. Omdat landbouwdieren vaak ook een rol spelen in de voedselproductie, roept WBVR om voorzichtig te zijn totdat er meer bekend is over de risico’s.

Dierenartsen die verdenkingen hebben, omdat een dier ziekteverschijnselen vertoont na contact met een patiënt met het coronavirus in thuisisolatie, moeten contact opnemen met de NVWA. Er is een test beschikbaar, waarmee verdachte dieren getest kunnen worden. Dit gebeurt echter enkel in risicosituaties en in overleg met de NVWA.

Zoals we eerder deze maand al berichtte via ons YouTube kanaal zijn er nog meer dingen gaande, waarvan in elk geval wel vast staat dat het gevaarlijk en zelfs dodelijk is voor vogels.
Dit wordt door veel belanghebbenden (jawel follow the money) glashard ontkent, terwijl de feiten er niet om liegen. Op vele plaatsen waar tests zijn gedaan met het nieuwe hoge snelheid internet netwerk 5G vielen vogels dood neer vanuit de lucht, net als hele zwermen bijen. Om deze en meerdere redenen is 5G in Zwitserland verboden. Zoals gebruikelijk is men in Nederland weer aan het debatteren en is het nog maar de vraag in hoeverre hier serieus naar gekeken gaat worden. Dit terwijl overal in het land onder het mom van ’tests’ de 5G masten al zijn aangezet.

Wat betreft covid-19 het china virus voorspel ik meer faillissementen van bedrijven dan doden, maar wat betreft 5G voorspel ik nog veel meer ellende.

update 23 maart 2020: Voor wat betreft papegaaien en parkieten de covid-19 situatie blijft voorzichtigheid geboden, maar angst blijft een slechte raadgever.
We gaan hier geen algemene opvattingen, conclusies of meningen plaatsen omtrent de situatie, maar willen wel iedereen adviseren zelf op onderzoek uit te gaan naar de toedracht, oorsprong en ernst van de situatie waarin heel de wereld op dit moment terecht is gekomen. Kijk hierbij beslist verder dan wat de Nederlandse media en politiek u voorschotelt. Al zullen verschillende resultaten van uw onderzoek in bepaalde richting wijzen, houd er rekening mee dat maar 1 uiteindelijke conclusie de correcte is.

 

 


VLC
VLC

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.