O.a. deze links worden genoemd in de video:

vogelleercentrum.nl

tammevogels.nl

kromsnavelgeheimen.nl

papegaaiengeheim.nl

vogelverrijking.nl

papegaaienwelzijnwijzer.nl

 

 

 

Kromsnavel Geheimen Onthuld

Bent u van plan een Pyrrhura, Zonparkiet, Valkparkiet,
Agapornis, Bonte Boer of een
andere kromsnavel als huisdier aan te schaffen?

Dan is dit een onmisbare gids, omdat u ontdekt wat lang verborgen is gehouden ten aanzien van tamme vogels. Uiteindelijk zult u een goede keus maken in het belang van de vogel en uzelf. Het is een onafhankelijke objectieve gids. Beslist niet geschreven met het doel u een vogel bij ons te laten kopen, maar geschreven met een hart voor vogels.

Nu met GRATIS DVD!

 

 

 

 

 

Bird Event

logo-birdevent-eventsRegelmatig houden wij een Live Online Bird Event. Dit is een unieke moderne manier om thuis vanuit je luie stoel een seminar te volgen.
Omdat dit dus op onze website wordt gehouden, noemt men dit een ‘Webinar’.

Een van de grote voordelen van dit Live Bird Event is ook dit je rechtstreeks vragen kunt stellen die wij dan Live ook direct kunnen beantwoorden. Per Bird Event wordt een apart onderwerp behandeld dat alles te maken heeft met het houden van een papegaai en/of parkiet als HUISDIER.

Er zijn ondertussen al 10 Bird Events gehouden. De opnames hiervan zijn beschikbaar voor alle cursisten van onze Online Papegaaienschool. Iedereen kan zich inschrijven voor deze papegaaienschool op www.papegaaienschool.nl

Ook kan iedereen deelnemen aan het Live Bird Event. Deelname is geheel GRATIS. Kijk hier op welke datum het eerst volgende Live Bird Event wordt gehouden: KLIK HIER voor meer info en inschrijving

 

 

Meer van onze Uitgaves

 

Vogel Verrijking

vogelverrijkling_boek_800Het verrijken van het dagelijks leven van je papegaai of parkiet voorkomt allereerst dat hij zich gaat vervelen. Juist dat is oorzaak nummer 1 van veel gedragsproblemen bij huiskamervogels.
De enorme kloof tussen hun natuurlijke omgeving en die waar wij ze als huisdier in plaatsen ligt ten grondslag aan het ontstaan van verschillende problemen die mensen krijgen met hun papegaai of parkiet die geen creatieve oplossing wordt geboden om deze kloof te overbruggen.

Ontdek in deze krachtige en inspirerende workshop wat je zelf allemaal kunt doen VOOR je kromsnavel om te zorgen dat zijn dagelijks leven op orde komt, juist wanneer jij even NIET met hem, bezig bent. Heb je er namelijk voor gezorgd dat je vogel ook tijdens jouw afwezigheid een zinvolle dagbesteding heeft die tegemoet komt aan zijn natuurlijke behoeftes dan zal zelfs het trainen en aanleren van noodzakelijke vaardigheden een stuk gemakkelijker en efficiënter gaan.

Onze Vogel Verrijkings Cursus bestaat in 2 verschillende uitvoeringen:

1. de GRATIS versie. Lees meer

2. De uitgebreide VIP versie. Lees meer

 

 

 

Papegaaien Welzijn Wijzer

ehbvo-combiWelzijn, Gezondheid & EHBO voor Papegaai & Parkiet.
Iets waar elke vogelliefhebber mee te maken krijgt en dus goed over geïnformeerd zou moeten zijn:

 

  • Wat doe je als je papegaai zich heeft verwond?

  • Wat doe je als je parkiet iets giftigs binnen heeft gekregen?

  • Waar moet je op letten als je je vogel mee neemt op vakantie?

  • Hoe voorkom je dat je papegaai ziek wordt en hoe weet je of een papegaai ziek is, voordat je hem in huis haalt?

  • Wat is het verschil tussen een dierenarts en een vogelarts?

  • Van welk soort papegaaienvoer is wetenschappelijk aangetoond dat het gezond is voor uw vogel?

     

 

 

U vind alle antwoorden op deze vragen en nog een schat aan informatie meer in de onmisbare Papegaaien & Parkieten Welzijns Wijzer.
Lees meer en bestel